Privacy Policy

Personopplysninger

Hvem er vi, og hvilken personlige data henter vi når du besøker vår side.

FUNKY FROZEN YOGHURT AS behandler alle personopplysninger som navn, adresse, telefonnummer eller annen personlig informasjon du gir til FUNKY FROZEN YOGHURT AS i forbindelse med konkurranser, nyhetsbrev, markedsføring, påmeldinger, bestillinger og annet, i henhold til gjeldende personopplysningslov. Opplysningene brukes kun til det du har gitt ditt samtykke til, for å oppfylle en avtale eller for å oppfylle FUNKY FROZEN YOGHURT AS rettslige forpliktelser.

Dersom du har samtykket til å motta tilbud eller nyhetsbrev fra FUNKY FROZEN YOGHURT AS, vil vi kunne foreta en personlig tilpasning slik at markedsføringen oppleves relevant for mottakerne. Før slik behandling starter, vil du gis utfyllende informasjon og en enkel mulighet til å velge å motta generelle tilbud og nyhetsbrev i stedet for tilpassede.

FUNKY FROZEN YOGHURT AS vil slette personopplysningene når FUNKY FROZEN YOGHURT AS har håndtert din henvendelse, oppfylt en avtale eller FUNKY FROZEN YOGHURT AS rettslige forpliktelse, eller når du trekker samtykket tilbake ved å kontakte oss som forklart nedenfor.
Alternativt til sletting, kan FUNKY FROZEN YOGHURT AS fjerne identifiserende opplysninger fra personopplysningene, slik at opplysningene ikke lenger kan knyttes til deg (anonymisering). Slik anonym informasjon kan FUNKY FROZEN YOGHURT AS bruke i sitt erfaringsarkiv og for å utarbeide analyser og statistikk, for å tilpasse og utvikle FUNKY FROZEN YOGHURT AS markedsføring og produkter i forhold til forbrukernes ønske og behov.

Personopplysningene vil lagres på FUNKY FROZEN YOGHURT AS egne servere og hos tjeneste-leverandører som støtter norsk personopplysningslov (GDPR). FUNKY FROZEN YOGHURT AS overleverer ikke personopplysningene dine til andre firmaer for tredjeparts reklame.
Kontakt oss på post (at) ffy.no om du vil ha innsyn i, få utlevert, korrigert eller slettet personopplysninger som er lagret om deg. Du kan på samme måte protestere mot, kreve begrensning av eller trekke tilbake samtykke til behandlingen av personopplysninger. For øvrig har du mulighet til å klage over behandlingen av personopplysninger til Datatilsynet.

Informasjonskapsler (cookies)
FUNKY FROZEN YOGHURT AS sitt nettsted og de aller fleste nettsider benytter seg av såkalte informasjonskapsler eller cookies for å bedre brukeropplevelsen. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som ved besøk på eller interaksjon med en nettside lagres på din datamaskin.
FUNKY FROZEN YOGHURT AS bruker disse informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen på nettsiden samt for å samle inn statistikk som vi benytter til å gjøre nettsidene våre bedre. Ved å benytte FUNKY FROZEN YOGHURT AS sine nettsteder samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser.
På Nettvett.no kan du lese om hvordan du kan stille inn nettleseren din for å akseptere eller avvise informasjonskapsler.
Oversikt over informasjonkaplser på www.funkyfrozenyogurt.no